SICILIË Feudo Arancio

Als eerbetoon aan de Siciliaanse traditie en diep respect voor het land, zijn de kelders gebouwd volgens de traditionele Siciliaanse architectuur. Deze traditie voldoet aan de meest geavanceerde technologieën en de intensiteit van de oude smaak brengt met een hoge kwaliteit: een mix van wijn-technologie en de architectonische traditie geven een betoverende eindresultaat.
De wijngaard is uitgerust met de beste apparatuur en alle gebruikte materialen zijn state of the art in een totale geconditioneerde omgeving. Onze vaten verfijnen kracht, smaken en aroma’s die bestaan.
De evolutie van de wijnen wordt steeds gevolgd door een vast team van agronomen en oenologen. Gepassioneerde en ervaren mensen wier roeping is om kwalitatief hoogwaardige wijnen, rijk, intense, zachte smaak en zoete tannines, harmonieus en elegant te verkrijgen.


Feudo Arancio cultiveert zijn eigen wijngaarden langs de winderige zuidelijke kust van Sicilië, in de twee landgoederen van Sambuca di Sicilia (AG) en Acate (RG).
Zij selecteren zorgvuldig elk ras om te groeien in reinheid in de zonnige wijngaarden. Zevenhonderd hectare gezonde wijnbouw. Inheemse en internationale druiven, verzorgd en gecontroleerd door deskundige landbouwkundigen: zon en wind te geven smaak aan de druiven en elke dag met zorg en aandacht gevolgd.

Wijnen::
Feudo Arancio Nero d’Avola smaakt naar bessen, wilde aardbeien en granaatappel. De wijn is zacht en fluweelachtig. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Deze wijn is lekker bij risotto, voorgerechten met pasta, rood vlees, lam en hartige kazen.

Je kunt de wijn nu drinken en nog enkele jaren bewaren.

Deze wijn is gemaakt van Nero d’Avola druiven en heeft 6 maanden in Franse eikenhouten vaten gerijpt.

Feudo Arancio Grillo smaakt naar mango en papaja en is heel zacht. De wijn is evenwichtig en harmonieus met een delicate zuurgraad. Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.

Deze wijn is lekker bij zeevruchten, pasta gerechten met groenten, wit vlees en bij gebakken vis.

Je kunt de wijn nu drinken en nog 1 jaar bewaren.

Grillo druiven